GOV.UA
Державні сайти України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вітаємо Вас
на офіційному сайті Управління
соціального захисту населення Слов’янської міської ВА!

Управління соціального захисту населення реалізує державну політику в галузі соціального забезпечення та соціального захисту мешканців міста, які внаслідок недостатньої матеріальної забезпеченості потребують допомоги та соціальної підтримки.
На сайті Ви маєте можливість ознайомитись з діяльністю Управління, зі змінами в законодавстві, отримати інформацію про розміри та порядок призначення соціальних допомог, компенсацій і соціальних гарантій.
Ми знаємо наскільки стрімке життя і як важливо все знати і встигнути. Поки Ви працюєте, виховуєте дітей, перебуваєте на лікуванні ми завжди поруч - в кроці, в клікі, по дзвінку. Сподіваємось, що інформація розміщена на нашому Сайті допоможе в рішенні Ваших проблем.

      Ми працюємо для Вас! 

З повагою, начальник Управління
Альохіна Олена Євгенівна

До уваги керівників підприємств житлово-комунального господарства,
місцевої промисловості, побутового обслуговування населення

      Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 11.05.2021 року за № 10 зареєстровано зміни і доповнення до Галузевої угоди між Міністерством регіонального розвитку, будівельного та житлово-комунального господарства України, Об’єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017-2021 роки, які  підписані сторонами 22 квітня 2021 року.

        Змінами Галузевої угоди передбачено продовження терміну її дії до 2024 року.

Рекомендуємо врахувати зміни і доповнення до Галузевої угоди в колективних договорах.

Реабілітація ветеранів, які втратили зір

Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області повідомляє, що міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я» (далі - благодійний фонд) реалізується проєкт «Точка дотику». Метою проекту є соціальна адаптація та формування навичок, необхідних для повсякденного життя ветеранів, які тотально втратили зір.

Детальніше...

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ

При Слов’янській міській військовій адміністрації 30 листопада поточного року відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Засідання відкрила заступник голови Координаційного центру підтримки цивільного населення  Олена АЛЬОХІНА. На порядок денний винесено три питання.

Детальніше...

ДО УВАГИ ВЕТЕРАНІВ ТА ВЕТЕРАНОК!

До Вашого відома надається інформація про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025», які відбудуться з 31 травня по 02 червня 2024 року.

До участі запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, до здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України

Детальніше...